Lazanja od gambora-CEPA DIVISA Blanco

belo vino woty 2023 hero
Vreme pripreme35 min
Nivo težinesrednje teško
Broj porcija2

Potrebne namirnice

KoličinaSastojci
200 gr
METRO Chef White Tiger gambora
2 dl
ARO pavlake za kuvanje
1
jaje
100 gr
METRO Chef brašna 00
1
glavica crnog luka
50 gr
METRO Chef putera
250 gr
METRO Chef mix pečuraka 
1 dl
pilećeg fonda
Mix METRO Chef svežeg začinskog bilja

Priprema

Način pripreme:
1. korak

Gambore očistiti i izblendati sa dodatkom pavlake da se dobije fin mus. 
Začiniti i u njega dodati seckano meso krabe (opciono) ili seckanih gambora.
2. korak

Pastu razviti i blanširati, izvaditi diskove i čuvati na suvom mestu dok ne sastavimo lazanju.
Ređati u formi pasta-mus-pasta-mus i završiti sa pastom.
3. korak

Prebaciti je u posudu za kuvanje na pari I biće gotova za 10-tak minuta 
4. korak

U međuvremenu spremiti velute od pečuraka. Na puteru prodinstati crni luk, dodati pečurke i naliti neutralnom pavlakom i redukovati tečnost na pola.
5. korak

Nakon toga nasuti pileći fond i takođe redukovati tečnost.
Sve zajedno izblendati i začiniti. Ostatak pečuraka sotirati na maslinovom ulju i začiniti sa svežim začinskim biljem (peršun, korijander).
belo vino 2023

CEPA DIVISA VIURA D.O.CA RIOJA BELO VINO

Ekspresivno, intenzivno i kompleksno, sa aromama citrusnog voća i zelene jabuke.

Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
METRO horeca centar
  Pronađite inspiraciju
Dobro došli u METRO HoReCa centar!  
Saznajte više
Metro HoReCa centar
Specijalizovani katalog
Ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
specijalizovani katalozi