OPREMA I UREĐAJI ZA KUHINJU RESTORANA

Vaš restoran će imati koristi od vaše kuhinje, samo ako je ona opremljena odgovarajućom opremom i uređajima. Mogućnosti su beskrajne. Mi u METRO-u želimo da vam damo pregled vrsta opreme i alata, prema zahtevima koje različite restoranske kuhinje moraju da ispune.
ŠTA ĆE BITI OBRAĐENO U OVOM ČLANKU
Napravite pravi izborPovratak na sadržaj
1. IZBOR ODGOVARAJUĆE OPREME I UREĐAJA
SkladištenjePovratak na sadržaj
2. OPREMA I UREĐAJI ZA SKLADIŠTENJE U KUHINJI
Priprema hranePovratak na sadržaj
3. OPREMA I UREĐAJI ZA PRIPREMU HRANE
Oprema, uređaji i alati koji se koriste za pripremu jela su izuzetno značajan deo enterijera vaše kuhinje. Sitan kuhinjski inventar i alati značajno olakšavaju pripremu hrane, a u nastavku ćemo navesti neke od njih.
Čišćenje kuhinjePovratak na sadržaj
4. ČIŠĆENJE KUHINJE
Opremanje uslužnog prostoraPovratak na sadržaj
5. OPREMA I UREĐAJI ZA USLUŽNI PROSTOR
Elektronska opremaPovratak na sadržaj
6. ELEKTRONSKA OPREMA ZA EFIKASNOST VAŠEG RESTORANA
Da sumiramoPovratak na sadržaj
7. REZIME - RESTORANSKA OPREMA I UREĐAJI
Često postavljana pitanjaPovratak na sadržaj
8. FAQ - NAMEŠTAJ I UREĐAJI ZA VAŠ RESTORAN
Neophodno je obezbediti dodatne prostorije za skladištenje hrane i opreme da biste imali više reda u vašem restoranu. Za hranu koja se čuva na hladnom, potreban vam je hladan magacin ili dodatni rashladni uređaji.
Fiskalna kasa je neophodna za otvaranje ugostiteljskog objekta.
Potrebni su sudopera, mašina za pranje sudova, kao i krpe za čišćenje, hemijska sredstva za čišćenje i dezinfekciona sredstva, kante za smeće, mopovi i kofe, sunđeri, metle i signalizacija (obeležavanje sveže obrisanih mokrih površina).