Svinjska krmenadla u korici od semena bundeve sa turšijom od bundeve, aromatičnim kestenom i bundevom

Svinjska krmenadla hero
Vreme pripreme60 min.
Nivo težineteško
Broj porcija2

Potrebne namirnice

KoličinaSastojci
300 gr
svinjske krmenadle
100 gr
bundeve
30 gr
semena bundeve
100 ml
sirćeta
200 ml
vode
10 gr
đumbira
1 štapić
cimeta
1 kom
zvezdastog anisa
3 kom
karanfilića
100 gr
šećera
po ukusu
so, biber
100 gr
kestena
200 gr
putera

Priprema

Za meso
Krmenadle začiniti i ispeći sa svih strana. Nakon toga ih premazati belancetom i uvaljati u samlevene semenke golice. Zapeći u rerni.
Za turšiju

Prokuvati marinadu od 400 ml vode, 200 ml sirćeta, 20 gr svežeg đumbira, štapića cimeta, 10ak komada karanfilića i 1 zvezdastog anisa. Ohladiti i sipati u vakum kesu. U kesu dodati rendanu bundevu i sve zajedno vakumirati i ostaviti sat vremena da se marinira ili uraditi mariniranje u vakum mašini direktno.
Za povrće
Kesten glazirati na puteru, a zatim dodati kocke začinjene bundeve.
Servis
Kada su svi segmenti spremi, servirati po želji.
Iskoristite prednosti kupovine u METRO-u
METRO horeca centar
  Pronađite inspiraciju
Dobro došli u METRO HoReCa centar!  
Saznajte više
Metro HoReCa centar
Specijalizovani katalog
Ponuda za profesionalne kupce
Asortiman inspirisan Vašim potrebama!  
Saznajte više
specijalizovani katalozi